hemsida-vimpel

 


ANDREAS JOHNSON

En av Sveriges mest etablerade soloartister sedan mer än 20 år tillbaka. Han har över 15 miljoner spelningar på spotify varav superhiten ”Glorious” har över 8 av dessa. Håll tillgodo och njut av en av Sveriges bästa artister!

 


ANDY AND THE ROCKETS

Leksandsbandet som blandar nytt, gammalt, rock, rockabilly och pop i ett på ett mästerligt sätt. Detta ger såklart resultat i form av nära 5 miljoner spelningar på spotify.

 

KRISTOFER GREZCULA

Falkenbergsonen som började med sm-guld i pingis och sadlade om till musiker och har nu långt över 4 miljoner spelningar på spotify med sina toppsinglar.

En kommande storstjärna!

 

ELLIE ELIZA

Slog igenom i x-factor på TV4 och bildade där popgruppen JEM. Nu satsar hon hårt på en solokarriär och ska börja turnera i sommar med en ny singel! Sveriges nya souldrottning!

 

DJ MATS

En man i sina bästa år som har över 1000 partyspelningar i Stockholm och övriga delar av Sverige sedan 1994 tills idag. Still going strong!

 

VI3

Sveriges popigaste partyband. Rockar bland annat upp 90-talets bästa hits på deras egna härliga sätt. Försök att inte svänga på rumpan eller motstå frestelsen att sjunga med dessa Västeråsgossar.

 

TROLLKARL DANIEL KARLSSON

En mångsysslare, entertainer, författare och trollkarl som kommer få barn och vuxna att le och tappa hakan flera gånger om.

 

DEEP VALLEY BANDITS

Cover och rockabillygänget från dalarna kommer lira ett långpass vid nostalgimacken 10.00-14.00. Kika förbi och njut av grabbarnas härliga sväng!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *